Perse te na zgjidhni ne

Features Image
Image

Cilesi

Vezet Beata janë produkt I pulave të shëndetëshme, të rritura me drithëra natyrale, pa antibiotike dhe pa rrites artificiale, te pasura me omega 3, proteina etj

Image

Kontroll

Çdo produkt Beata analizohet në laboratorin Noval, Laboratori i vetëm i akredituar në Shqipëri me standardet më të larta europiane.

Image

Garanci

Deri më sot asnjë vezë Beata nuk ka paraqitur problem për sigurinë ushqimore të konsumatorit.

counter image

Pula

150.000
counter image

Zogj

80.000
counter image

Veze ne dite

140.000
counter image

Themeluar

2009

"Beata", vezë nga pula të rritura në natyrë. E pasur me Omega-3, vitaminë A dhe E, Hekur dhe Zink. Forcon përqëndrimin, rrit imunitetin.

StopTv Klan

Pa rritës artificialë e super të shëndetshme, vezët “Beata” më të mirat për tavolinën tuaj. Burimi: https://www.balkanweb.com/pa-rrites-artificiale-e-super-te-shendetshme-vezet-beata-me-te-mirat-per-tavolinen-tuaj/

Balkan WebTv & Online Media

Omega 3. Beata posedon certifikate eksporti per vendet e BE-se

certificate picture

Vendodhja

map image