Rreth nesh

Veza Beata

Veza Beata

Vezet me cilesine maksimale ne tregun Shqiptar dhe me gjere.

 

counter image

Investimi / milion euro

4
counter image

Natyrale / %

100
counter image

Paketim Standart / kokrra veze

10
counter image

Të pasura me Omega

3

Detaje