Analiza ne laboratorin prestigjoz Noval

Çdo produkt Beata analizohet në laboratorin Noval, Laboratori i vetëm i akredituar në Shqipëri me standardet më të larta europiane. Deri më sot asnjë vezë Beata nuk ka paraqitur problem për sigurinë ushqimore të konsumatorit.

Veza Beata eshte zgjedhja ideale për një ditë plot energji pasi jane te pasura me Omega 3 dhe nuk duhet të mungojë asnjëherë në tryezën tuaj për shkak të cilësisë dhe vlerave që mbart!

BeataShpk