Day: February 15, 2020


Recetë për Cheesecake

Recetë për Cheesecake me banane dhe vezët Beata ! Ingredientet per 8 porcione: 2 vezë Beata 1/2 filxhan sheqer kaf 1 Shllak embëlsire 1 filxhan me biskota të shtypura 4 luge gjalpe 500 gr krem djathi 1/2 filxhan kos 1 pudding me vanilje Ju ...

Read More

Analiza ne laboratorin prestigjoz Noval

Çdo produkt Beata analizohet në laboratorin Noval, Laboratori i vetëm i akredituar në Shqipëri me standardet më të larta europiane. Deri më sot asnjë vezë Beata nuk ka paraqitur problem për sigurinë ushqimore të konsumatorit.

Read More