Tag: Beata

Pse vezët Beata?

Sepse vezët Beata janë produkt I pulave të shëndetëshme, të rritura me drithëra natyrale. Në ajrin e pastër të fushës me Sherebelë dhe ujit të freskët që buron nga Bjeshkët në Malësinë e Koplikut.

Read More

Analiza ne laboratorin prestigjoz Noval

Çdo produkt Beata analizohet në laboratorin Noval, Laboratori i vetëm i akredituar në Shqipëri me standardet më të larta europiane. Deri më sot asnjë vezë Beata nuk ka paraqitur problem për sigurinë ushqimore të konsumatorit.

Read More